Tento rok prídu PIANOce!

Tento rok prídu PIANOce!

Milí priatelia, za bežných okolností by som vám v tomto čase spríjemňoval predvianočné stretnutia pri voňavej kapustnici a horúcom varenom vínku. Tento rok to, žiaľ, možné nie je, a tak prinesiem kúsok krásnej vianočnej atmosféry aspoň do vašich domovov.

Hľadáte nádhernú hudbu na váš vianočný večierok?

Klavírny adventný kalendár

Pripravil som si pre vás adventný kalendár, ktorý sa nebude dať zjesť len tak na posedenie. Ba čo viac, nepriberiete z neho ani gram.

Obsahuje totiž ukážky známych vianočných piesní v mojom klavírnom prevedení. Jednu na každý decembrový deň až do Vianoc. Slovenské aj zahraničné koledy, hity aj piesne z rozprávok – na svoje si prídu naozaj všetci. Rozbaliť si ich budete môcť vždy o 20:20 na mojom Facebooku aj Instagrame a všetky postupne nájdete aj pod spoločným hashtagom #pianoce.

Prečítajte si tiež: Zažite jedinečnú vianočnú atmosféru v sprievode živej klavírnej hudby

Pianista Peter Zbranek za krídlom v kaštieli v Beladiciach

Vianočný online koncert

No a teraz to najväčšie prekvapenie. Cez sviatky totiž odo mňa dostanete jeden vianočný darček. Skladby, ktoré sa vám budú páčiť najviac (nazbierajú najväčší počet lajkov), vám na 2. sviatok vianočný, 26. decembra o 19:00 zahrám na krásnom krídle v Hoteli Viliam Fraňo v špeciálnom vianočnom online koncerte.

Tu je jeho udalosť – pridajte sa a pozvite aj vašich známych!

Prečítajte si tiež: Nový album Pianista: Vianočná inštrumentálna hudba aj duet so sláčikovým kvartetom

Súťaž Počúvaj, hádaj a vyhraj

A aby toho nebolo málo, vymyslel som si pre vás aj malú súťaž. Zahrám vám tak nielen ja, ale zahrať sa budete môcť aj vy.

Pravidlá súťaže

AKO TO BUDE PREBIEHAŤ?

Od 1.12.2020 do 23.12.2020 vám vždy o 20:20 prinesiem na mojom FB / IG krátku ukážku známej vianočnej piesne.

POZOR! Hoci videá budem zverejňovať na Facebooku aj na Instagrame, súťaž bude pre väčšiu prehľadnosť prebiehať len na Facebookovej stránke Peter Zbranek - Pianista.sk. Komentáre na IG sa započítavať nebudú.

Vašou úlohou bude v komentároch pod FB príspevkom s videom uhádnuť, o akú skladbu ide. Za správnu odpoveď budem považovať IBA jej presný a úplný názov.

Platí ten tip, ktorý ste zaslali ako prvý. Opakované komentáre, ako aj dodatočné úpravy už zaslaných odpovedí do úvahy brané nebudú.

Čas na napísanie odpovede bude do zverejnenia ďalšieho videa, t.j. do 20:19 nasledujúceho dňa. Ako moji aktuálni fanúšikovia tak máte výhodu v tom, že sa budete môcť zapojiť od začiatku. Kto príde až neskôr v priebehu decembra, skoršie ukážky už hádať nestihne.

Ten, kto napíše najrýchlejšie správnu odpoveď, získa za daný deň 3 body. 2. najrýchlejší správne odpovedajúci sa za daný deň môže tešiť z 2 bodov. Všetci ostatní, ktorí uhádnu správny názov piesne na daný deň, dostanú 1 bod. Rozhoduje poradie komentárov pri zoradení od najstarších.

Spoliehajte sa radšej sami na seba. Odpisovať od ostatných síce zakázané nie je, no pamätajte na to, že sa môžu aj pomýliť.

Platné budú odpovede len od reálnych používateľov. Týmto si ako hlavný organizátor vyhradzujem právo prípadné falošné profily bez milosti vyradiť z hry.

Zdieľania príspevkov či iné reakcie sú dobrovoľné. Veľmi sa však z každej jednej reakcie poteším.

KEDY SPOZNÁME VÍŤAZA?

Presne na Štedrý deň po uplynutí lehoty na uhádnutie názvu poslednej ukážky, t.j. 24. decembra 2020 o 20:20.

Stane sa ním ten z vás, kto získa dokopy najviac bodov.

Pri rovnosti súčtu bodov rozhodne o víťazovi žreb, ktorý prebehne v livestreame na FB.

ČO BUDE ODMENOU?

Tak nad tým som si dlho lámal hlavu a prišiel som na nasledovné 2 možnosti, z ktorých si výherca bude môcť vybrať:

1. Ak v prípade, že to situácia umožní, budete v budúcom roku organizovať spoločenskú udalosť (svadbu, oslavu a pod), venujem vám hodinové vystúpenie úplne zadarmo. Kdekoľvek v SR. Túto možnosť, samozrejme, môžete využiť aj vtedy, ak žiadne podujatie v budúcom roku neplánujete. Zahrám vám aj bez špeciálnej príležitosti, hoci aj u vás doma.

2. Ak vám možnosť č. 1 nevyhovuje, 26. decembra o 19:00 vám vo vianočnom online koncerte zahrám vianočnú skladbu špeciálne na vaše želanie.

Pozn.: Spoločnosť Facebook nie je usporiadateľom tejto súťaže a nijako ju nesponzoruje ani s ňou nesúvisí.

Už zverejnené videá

Pozrite si ukážky vianočných skladieb, ktoré som už zverejnil.

Poďakovanie

Na záver by som sa rád poďakoval všetkým, ktorí mi tento nápad pomohli zrealizovať.

Park Hotel Tartuf***+ za poskytnutie priestorov s týmto krásnym krídlom, Jaroslav Kijác KVETY za vytvorenie nádherného adventného svietnika, Miroslavovi Belányimu za vyšperkovanie mojich klavírnych nahrávok do lahodného zvuku, ProCamProduction za výrobu perfektných intier, Villa Ben Studio za zachytenie atmosféry všetkých piesní vo videu a Hotel Viliam Fraňo za možnosť odohrať vianočný koncert na ich parádnom klavíri.

Tak ako, ste pripravení užiť si tie pravé PIANOce? Ja sa už nemôžem dočkať. Začíname presne o týždeň.




Páčil sa vám článok? Možno zaujme aj vašich priateľov. Zdieľajte ho s nimi na Facebooku.