Program na oslavu 50. narodenín: TOP 10 tipov a nápadov pre skvelú zábavu!

Program na oslavu 50. narodenín: TOP 10 tipov a nápadov pre skvelú zábavu!

Čože je to 50tka? Táto pieseň nechýba hádam na žiadnej poriadnej oslave tohto významného jubilea. Je to vek, kedy bilancujeme, premýšľame, spomíname. Zíde sa celá rodina, priatelia a známi, aby tento krásny životný míľnik oslávili spolu s nami. Nechýbajú dary, pohostenie, výzdoba, hudba, slávnostné oblečenie, pamätné fotografie a k tomu, samozrejme, program plný zábavy. 50 rokov oslavuje predsa každý z nás iba raz za život, preto by malo ísť o udalosť, na akú sa nezabúda. Ak aj vy plánujete oslavu 50. narodenín a hľadáte nápady na program, ktorý vašich hostí zaujme, mám pre vás hneď 10 skvelých tipov, ako na oslave zabaviť všetkých zúčastnených.

1. Piano show

Program žiadnej narodeninovej párty sa bez dobrej hudby rozhodne nezaobíde. Kapela či harmonikár sú na zábave na rodinných oslavách tradičnou klasikou. Ak však chcete pre vašich hostí pripraviť niečo špeciálne a originálne, nechajte sa sprevádzať pianistom. Ten vám zahrá nielen veselé piesne do spevu a tanca, ale aj príjemné klavírne melódie na počúvanie k slávnostnému obedu. Z oslavy vašej 50-tky si tak okrem vykričaných hlasiviek a svalovice odnesiete aj hodnotný umelecký zážitok.

Som klavirista Peter Zbranek a bude mi cťou byť súčasťou vášho slávnostného dňa, nech už oslavujete 50-tku, ale pokojne aj 40-tku, 60-tku, či dokonca 70-tku. Rád vás zabavím či už ako sólo hudobník, alebo v duu spolu s huslistkou Victoriou Linnen. Ak vás moja tvorba osloví, rezervujte si moje vystúpenie už dnes.


Takto moje vystúpenie na nedávnej oslave 40. narodenín v Bratislave ohodnotila Katarína, priateľka oslávenca:


Prečítajte si viac: Klavirista na oslavu: Živá hudba k večeri i do tanca

2. Zorganizujte posedenie vonku

V prípade, že oslavujete narodeniny počas jarných alebo letných mesiacov, vynikajúci nápad je pripraviť program vašej párty vonku. Ak nemáte k dispozícii vlastnú záhradu, určite vo svojom okolí nájdete krásny priestor so zelenou trávou, kvitnúcimi kvetmi či bazénom. Atmosféra takéhoto miesta dodá oslave vašej 50tky osobitné čaro. Navyše, keď sa budete zabávať do rána, môžete pritom pozorovať aj hviezdy.

Program na oslavu 50. narodenín

3. Zaspievajte si

Dochádzajú vám nápady na program na oslavu vašich 50. narodenín? Zaspievajte si! Karaoke je obľúbená zábava pre všetky vekové kategórie. Stačí mať k dispozícii mikrofón, veľkú obrazovku, Youtube a spevácka šou sa môže začať!

Špeciálny tip: Púšťanie skladieb z reproduktora môže byť veľmi neosobné a časovo náročné. Oslovte radšej živého hudobníka. Ak je skúsený, dokáže improvizovať, ladne prepájať skladby a svojim spevom pomôže prekonať počiatočnú hanblivosť. Váš zážitok bude navyše v porovnaní s nahrávkami omnoho osobnejší a emotívnejší. Rád s vami preberiem vašu predstavu a spolu ju doladíme tak, aby bola vaša 50-tka udalosťou plnou zábavy, ktorú si budú všetci pamätať. Kontaktujte ma teraz.


Prečítajte si tiež: Oslavujte pri živej hudbe, ktorá pohladí dušu i roztancuje!

4. Retro párty

Oslavy v štýle retra sú čoraz viac populárne. Vráťte sa do svojej mladosti a roztočte to v štýle 60., 70. alebo 80. rokov. Retro oblečenie, retro účes, retro hudba, retro výzdoba... skrátka všetko retro. Urobte zo svojej 50-tky tematickú retro párty a užite si nezabudnuteľný večer, na ktorý budete nielen vy, ale aj vaši hostia dlho spomínať.

Nápady na oslavu 50. narodenín

5. Splňte si sen

Túžite celé roky skočiť padákom, pilotovať lietadlo alebo letieť balónom? Splňte si tento sen rovno na oslave vašich 50. narodenín! Veď, koniec koncov, je to váš veľký deň. Zaslúžite si ho teda osláviť presne podľa vašich predstáv.

6. Pripravte hry a zábavné aktivity

Zapojte hostí do rôznych aktivít a rozprúďte na oslave skvelú zábavu. Môžete si spolu zahrať množstvo všakovakých hier, ich výber je však dobré prispôsobiť vekovému zloženiu pozvaných hostí či miestu konania vašej párty. Najobľúbenejšími zábavnými aktivitami na oslavách 50. narodenín sú bingo, tombola, kvíz, spoznaj pieseň, odkaz na balóne, ochutnávka vín naslepo, limbo, stoličkový či metlový tanec.

Ako vidíte, možnosti hier, ktoré si na oslavu môžete pripraviť, sú naozaj pestré. Podrobnejšie sa im preto už čoskoro povenujem v samostatnom článku. Zatiaľ si prečítajte niekoľko tipov a nápadov na hry na ples, ktoré zabavia všetkých prítomných!

Tipy na oslavu 50. narodenín

7. Fotobúdka

Rozmýšľate nad tým, ako zabaviť hostí na oslave? Prenajmite si fotobúdku a o veselý program máte razom postarané! Vďaka vtipným rekvizitám, ktoré sú jej súčasťou, sa hostia uvoľnia a dobre naladia. Ba čo viac, milú spomienku v podobe okamžite vytlačených fotografií si budú môcť odniesť so sebou domov.

8. Spomienková kniha

Spomienková kniha je obľúbeným nápadom na spestrenie mnohých narodeninových osláv. Nech už preto slávite 50-tku, alebo iné životné jubileum, určite ju zaraďte do svojho programu. Knihu môžete nechať kolovať a vyzvať hostí, aby do nej nalepili fotky alebo napísali odkaz či želanie oslávencovi. Kedykoľvek ju neskôr otvoríte, pripomenie vám krásne okamihy a priania od vašich najbližších.

Oslava 50. narodenín, program

9. Darček pre hostí

Pripravte si pre každého hosťa malý personalizovaný darček, ktorý si z oslavy odnesie domov. Môže to byť napríklad balíček so sladkým prekvapením, perník s nápisom či mydielko v zaujímavom balení. Originálnym nápadom sa medze nekladú. Ak vám nechýba kreativita a tvorivosť, môžete si takéto darčeky vyrobiť aj sami doma. Vašich hostí tak potešíte a zároveň príjemne prekvapíte.

Prečítajte si tiež: Playlist TOP 100 pesničiek na oslavu 50. narodenín!

10. Zdieľajte spomienky

Prehliadka starších rodinných fotografií či videí na premietacom plátne vás aj prítomných hostí vráti do minulosti. Vďaka nim si zaspomínate na predchádzajúce roky a pripomeniete dôležité míľniky vo vašom živote. Môžete tiež niektorým hosťom navrhnúť, aby si pripravili spoločný výnimočný či vtipný zážitok. Takýto príbeh oživí váš program a vytvorí veselú atmosféru. Ak ich bude viac, o zábavu na oslave núdza veru nebude!

Oslava 50. narodenín, nápady

Záver:

Priniesol som vám 10 skvelých nápadov na program vašej rodinnej oslavy. Ako vidíte, všetky sú univerzálne, takže sa hodia nielen na 50-tku. Pokojne sa nimi môžete inšpirovať aj vtedy, ak slávite 30., 40., 60., či dokonca 70. narodeniny. Prajem vám skvelú zábavu!

Hľadáte profesionála pre hudobné spestrenie vašej narodeninovej oslavy? Rád sa postarám o to, aby bol váš veľký deň dokonalý. Vypočujte si ukážky skladieb z môjho pestrého repertoára. Nájdete v ňom tak piesne na počúvanie (covery svetových hitov a filmovú hudbu), ale aj veselé skladby do spevu a tanca (ľudovky aj SK & CZ hity). Ani pieseň na želanie však nie je pre mňa žiadny problém. Stačí, ak mi v dostatočnom časovom predstihu napíšete jej názov a ja si ju pre vás rád pripravím. Ak by ste radi na vašej oslave zažili príjemné emócie pri tónoch klavíra, ale aj zábavu, na akú sa nezabúda, pokojne ma kontaktujte. Môj e-mail je info@pianista.sk alebo použite formulár na tejto stránke.

Už teraz sa teším na to, ako spoločne oslávime váš veľký deň. Živijó!




Páčil sa vám článok? Možno zaujme aj vašich priateľov. Zdieľajte ho s nimi na Facebooku.