Ako zabaviť hostí na svadbe? TOP 5 umelcov, ktorí dokonale oživia váš svadobný program!

Ako zabaviť hostí na svadbe? TOP 5 umelcov, ktorí dokonale oživia váš svadobný program!

Žiadna správna svadba sa bez poriadnej zábavy nezaobíde. Tanec, čepčenie nevesty, svadobné hry - to sú tradičné prvky programu, ktoré by na svadobnej hostine určite nemali chýbať. Ak však snívate o jedinečnom zážitku, ktorý vám zostane ešte dlho v pamäti, ozvláštnite svoj veľký deň niečím nevšedným, moderným a originálnym. V tomto článku vám prinášam hneď 5 skvelých tipov, ako zabaviť hostí na svadbe. Predstavím vám umelcov, ktorí sa postarajú o dokonalú show, a ich vystúpenie urobí silný dojem na všetkých prítomných.

Toto je hudba, ktorá na svadbe vyčarí romantiku i zabaví. Zažite ju i vy!

1. Klavirista

Elegancia a romantika. To sú dve ingrediencie, ktoré by mali byť súčasťou každej svadby. Vystúpením klaviristu získate jedno i druhé - romantický hudobný sprievod svadobného obradu, ale aj elegantné spestrenie slávnostnej večere. Budete si chcieť vypočuť filmové skladby alebo moderné popové hity? Na klavíri znejú krásne všetky žánre. A nielen to. Pianista môže svojou hrou hostí zabaviť a dosýta vytancovať.

Tip pre vás: Rezervujte si na svadbu klavírny koncert a zaraďte ho do svojho večerného programu. Postaráte sa tak o impozantný umelecký zážitok, ktorý skvele oživí vašu svadobnú hostinu a všetkých zúčastnených bezpochyby ohúri .

Som pianista Peter Zbranek a veľmi rád pre vás na svadbe vytvorím nádhernú atmosféru, ale aj neviazanú zábavu. Navyše, ak by sa vám sólová live piano show zdala byť málo, so skvelou huslistkou Victoriou Linnen tvoríme klavírno-husľové duo PV Acoustic. Počas nášho spoločného koncertu nezostane ani jedno oko suché a žiadna stolička obsadená. :) Rezervujte si u nás svoj termín a presvedčte sa sami! :)

Pozrite si vo videu, ako sme na koncerte roztancovali zaplnenú Pešiu zónu v Nitre.


Prečítajte si viac:

Pianista na svadbu: Živá hudba, ktorá vás chytí za srdce

Duo PV Acoustic: Zažite dokonalú kombináciu klavírneho majstrovstva a husľového pôvabu

2. Kúzelník

Túžite po magickej svadbe? Tak prečo si na ňu nezavolať rovno kúzelníka! Vystúpenie tohto umelca ozvláštni váš svadobný program a dodá doň nový level zábavy. Zmiznutie predmetov ako karty, šatky, klobúky či mince, ich následné objavenie a premena na iný predmet – to je len niekoľko zo skvelých trikov, ktorými kúzelník na svadbe zabaví všetkých hostí. Do jeho show sa môžu zapojiť aj samotní svadobčania, či už priamo na pódiu, alebo rozhovormi s iluzionistom pri stoloch. Navyše ide o umelca, ktorý sa nepochybne bude páčiť aj deťom.

Príklad, ako kúzelník interaguje so svadobnými hosťami, si môžete pozrieť v tomto videu.


3. Barmanská show

Barmanská show je ďalším fantastickým spôsobom, ako na svadbe oživiť atmosféru a zapojiť do zábavy aj vašich hostí. Barmani počas svojho vystúpenia hádžu a obracajú fľaše, miešajú nápoje a predvádzajú rôzne kúsky s barovým náčiním. Niektoré kreatívne prezentácie drinkov môžu byť ozvláštnené aj pyrotechnikou, ohňom či dymom, čo pridáva svadobnému programu dramatický efekt. Navyše, do diania môžu byť zaangažovaní aj vaši hostia, ktorým budú barmani podávať kokteily priamo na pódiu a ukážu niektoré jednoduché triky zo svojho umenia. Máte obľúbený drink? Dohodnite si personalizovanú show, počas ktorej vám ho baroví majstri namiešajú.

Pozrite si vo videu, ako môže barmanská show pridať do vášho svadobného programu zábavu a vytvoriť nezabudnuteľné okamihy.


Prečítajte si tiež: Program na svadbu: 5 tipov pre nezabudnuteľnú zábavu!

4. Ohňová show

Áno, na svadbe môžete zažiť aj ohňovú show! A že to bude niečo naozaj špeciálne a dramatické, o tom sa určite presvedčíte vy aj vaši hostia. Fascinujúce spojenie umelca a horiacich plameňov vytvorí úžasné predstavenie, ktoré ozvláštni vašu svadobnú oslavu a dodá jej ten správny nádych mystiky. Dajte si však pozor na výber vhodného miesta a času. Ohňová show by sa mala odohrávať vonku na otvorenom priestranstve, kde nie je veľké riziko vzniku požiaru. Pre čo najväčší efekt je tiež ideálne naplánovať tento bod programu až po západe slnka a zároveň v čase, kedy neodvráti pozornosť od iných dôležitých udalostí svadobného dňa.

To, ako krásne môže na svadbe vyzerať ohňová show, si môžete pozrieť v nasledovnom videu.


5. Karikaturista

Zachyťte spomienky zo svojej svadby vtipným a originálnym spôsobom. Karikaturista je umelec, ktorý má schopnosť priamo na mieste namaľovať jedinečné rysy a emócie prítomných svadobčanov. Jeho zapojenie do programu je určite netradičnejšou, ale o to zaujímavejšou možnosťou, ako zabaviť hostí na vašej svadbe. Jediné, o čo sa musíte postarať, je, aby mal maliar pohodlnú stoličku a dostatok miesta a svetla pre svoju prácu. Vyhraďte tiež čas, kedy bude karikaturista k dispozícii. Môže to byť počas kokteilovej hodiny, po večeri alebo v priebehu tanečnej zábavy. Nezabudnite na jeho prítomnosť upozorniť aj vašich hostí. Vysvetlite im, že majú možnosť získať originálny suvenír, ktorý im bude navždy pripomínať váš veľký deň.

Ste zvedaví, ako sa kreslia super rýchle karikatúry? Pozrite si to vo videu.


Prečítajte si: Svadobné hry, pri ktorých sa hostia určite nudiť nebudú!

A sme v závere. Priniesol som vám zopár tipov na umelcov, ktorí na vašej svadbe zabavia všetkých hostí. Ich vystúpenie oživí a ozvláštni váš svadobný program a stane sa výnimočným zážitkom. Bez ohľadu na to, či to budú jemné alebo dynamické melódie klavíra, dramatické momenty pri ohňovej či barmanskej show, tajomné vystúpenie kúzelníka alebo vtipná kresba od karikaturistu, títo umelci zanechajú nezameniteľný odtlačok v pamäti všetkých zúčastnených.

V prípade, že ste sa rozhodli oživiť svoj veľký deň tónmi klavíra, bude mi potešením prísť vás svojou hrou sprevádzať i zabaviť. S radosťou na vašej svadbe vykúzlim výnimočné okamihy či už ako sólo pianista, alebo spolu s Victoriou Linnen ako klavírno-husľové duo PV Acoustic. Ak si nie ste istý, či je live piano pre Vás to pravé orechové, skúste si prečítať, čo o mne povedali nevesty, ktorým som už na svadbe hral, a vypočuť ukážky mojej hudby. Pokojne mi napíšte e-mail na info@pianista.sk alebo vyplňte kontaktný formulár a ja sa vám ozvem, akonáhle to bude možné.

Prajem vám, nech je vaša svadba nielen oslavou lásky, ale aj skutočným umeleckým dielom!




Páčil sa vám článok? Možno zaujme aj vašich priateľov. Zdieľajte ho s nimi na Facebooku.