Keď sa spoja ľudia, ktorí chcú šíriť dobro: Pozrite si náš nový klip k piesni You raise me up s husľami, klavírom a detským speváckym zborom!

Keď sa spoja ľudia, ktorí chcú šíriť dobro: Pozrite si náš nový klip k piesni You raise me up s husľami, klavírom a detským speváckym zborom!

Jeden novembrový deň som strávil asi 10 hodín cestou vlakom cez celé Slovensko, aby som mohol priložiť ruky k dielu a pomôcť tak svojou troškou k vzniku nádherného videoklipu. Dnes by som vám ho rád predstavil.

Užite si úžasný koncert huslistky a klaviristu naživo aj na vašej spoločenskej akcii.

Predvianočný darček pre fanúšikov

S myšlienkou pripraviť pre svojich fanúšikov predvianočný darček v podobe videoklipu k piesni You raise me up prišla pred pár týždňami huslistka Victoria Linnen. Veľmi rád som prijal jej pozvanie a nahral do skladby klavírny part. Po videoklipe k trom hitom od Coldplay, vianočnej verzii piesne Páslo dievča pávy a tohtoročnom spoločnom nitrianskom koncerte je to tak naša ďalšia, verím, že nie posledná, spolupráca.


Klip sa natáčal v priestoroch Kaštieľa Petrovany pod vedením kameramana a režiséra Raymonda Petrika. Tie nádejné spevácke talenty, ktoré v ňom budete počuť, sú zo Súkromnej základnej školy v Sabinove. O mix a mastering zvuku sa postaral BRecStudio.


No a čím je tento projekt ešte výnimočný? Všetci zúčastnení doň svojou službou a talentom prispeli s láskou a bez nároku na honorár. Vec taká nezvyčajná v dnešnej dobe.

Užite si teraz našu skladbu i vy

Ak sa vám zapáči, pokojne sa s ňou podeľte aj s vašimi priateľmi či sledovateľmi na sociálnych sieťach. :)


Prečítajte si tiež: Pianista Peter Zbranek predstavuje novinku Sviatočné piano!

Na klipe spolupracovali

Prečítajte si tiež: 100 svadieb aj krásny vianočný klip: Takýto bol môj hudobný rok 2021!

Krásny súzvuk klavíra a huslí aj na vašom podujatí

Zapáčila sa vám naša tvorba? Radi by ste si vypočuli viac krásnych melódií v prevedení huslí a klavíra aj na vašej svadbe, oslave či spoločenskom alebo firemnom evente? Ozvite sa nám. Naše duo PV Acoustic premení vašu túžbu na skutočnosť.

Sledujte nás na Instagrame @pv_acoustic


Pozrite si aj naše ďalšie videá




Pozrite si všetky naše videoklipy a živé vystúpenia

Prečítajte si aj o mojich sólových videoklipoch

Perfect v romantickom klavírnom šate: Takto vznikol môj prvý videoklip!

Horúci hit svadobnej sezóny: Vypočujte si skladbu Shallow v romantickom klavírnom prevedení!




Páčil sa vám článok? Možno zaujme aj vašich priateľov. Zdieľajte ho s nimi na Facebooku.